fbpx
A A
A A

SUP’AS- irklenčių nuoma prie Vijūnėlės tvenkinio

2020.06.23

Nuolatiniame bėgime pailstame. Ateina laikas, kai nebesinori lėkti, nebesinori klausyti dešimtis kartų įkyriai skambančio žadintuvo? Tik įsivaizduokite, jeigu mūsų žadintuvas būtų rytinė saulė, paukščių simfonija, nuostabūs bundančios gamtos vaizdai ir vanduo…

Automobilių gaudesį, kaimynų bruzdesį, bent dienai pakeiskime į rytinį pikniką ant vandens žirgų. Tiesa, ne paslaptis, kad daugelis pusryčius nukeliame į pietus, tad pačiais gardžiausiais pusryčiais gali tapti pasitiktas rytas vienumoje ar su mylimu, gal net draugais, kai irkluojame ir leidžiame kūnui bei sielai pasiruošti ateinančiai dienai. Toks rytas, kai gurkšnis po gurkšnio sugeriame visa, ką tą akimirką suteikia gamta, gali būti nuostabus energetinis eleksyras mažinantis įtampą ir stresą. O ką jau kalbėti apie rytinį ar vakarinį pasimatymą ant vandens žirgų. Arba… piršlybas irkluojant ir staiga stabtelėjus, tarsi tik akimirkai, tik vienam žodžiui: ar būsi..? Arba bernvakaris žaidžiant vandens SUP Polo ar..?

Mūsų vandens žirgai ypatingi tuo, kad jie tinka tiek tiems, kurie mėgsta vienatvę, laiką su savimi, tiek tiems, kurie išsiilgę ramaus, jaukaus laiko dviem, tiek tiems, kurie dievina bičiulišką laiką gausiame draugų būryje. Tai laikas, kurį kiekvienas galime praturtinti savaip, tereikia pasvajoti, o vanduo, saulė, paukščiai ir ypatingi gamtos vaizdai pasirūpins, kad sugrįžtume ten, kur nurimstame.

Mums nesvarbu rytas ar vakaras, pietūs ar popietė, mūsų žirgai pasiruošę pasitikti Jus ir nerti į kelionę bet kuriuo jums tinkančiu metu. Tereikia su mumis susisiekti.

 

SUP’AS.LT 

Tel. +370 625 73973
edvinas.pajaujis@gmail.com
SUP vieta: Turistų g. Vijūnėlės tvenkinys

Visit Druskininkai