2023.01.19
„Picos kepimo idėją brandinome jau daugelį metų, kol galutinai apsisprendėme, kad tikrai darome. Mūsų svečiai nuolat klausdavo, ar turime picų ir stebėdavosi, kodėl jų dar negaminame. Tuo metu, šiek tiek apgailestaudami, picų pageidaujančius savo svečius siusdavome pas kolegas į kitus restoranus. Ilgainiui, stebėdami bendrą rinką ir analizuodami svečių poreikius, supratome, kad mums tikrai trūksta picos“, – apie restorano „The House“ naujovę pasakojo šeimininkas Linas Jablonskas.
Virtuvės šefas sakė, kad visada norėjo ir ieškojo ko nors išskirtinio, su kolegomis domėjosi picų pasauliu ir surado tai, kas jų restoranui labiausiai tinka: „Žinoma, kepdami picas pagal itališkas-neapolietiškas tradicijas, stengiamės įnešti savų paslapčių, taigi sukūrėme „The House“ picą. Žinoma, naudojame itališkus produktus ir ingredientus, italų sukurtas gaminimo technologijas, nes Italija ir yra picos tėvynė. Be abejo, pas mus picos yra rankų darbo ir
drąsiai teigiame – neapolietiško stiliaus. Tiesa, iki šiol neteko pačiam profesionaliai kepti picų restorane, taigi pradėti gaminti picas man tikrai buvo iššūkis. Nemažai teko mokytis, reikėjo panaudoti visą savo patirtį ir, manau, pavyko puikiai! Turime „The House“ picą!“.
Restorano „The House“ šeimininkai nori, kad mūsų miesto gyventojai turėtų naują vietą, kurioje galėtų paragauti puikios picos ir atrastų naujų skonių. „Norime, kad ir miesto svečiai turėtų dar vieną priežastį čia atvažiuoti – juk per 10 veiklos metų mūsų restoranas jau tapo neatsiejama miesto svečių maitinimo dalimi. Dabar labai norime visiems pasiūlyti dar vieną patiekalą skoniams atrasti – „The House“ picą“, – naujovę išdidžiai pristato restorano „The House“ šeimininkas L. Jablonskas.